VLOG: Mijn favoriete beautyproducten!!!

Ja, het moet niet gekker worden, ik heb weer een video opgenomen. Dit keer laat ik je mijn favoriete beautyproducten zien. Het zijn niet de producten die ik altijd gebruik, want ik wissel best vaak af. Maar wel hele fijne producten die op dit moment echt favoriet zijn. Ik laat je zien waar ik mijn haar mee was, en welke make-up producten heel fijn zijn voor mijn toch wat blekere huid. Kijk je gezellig mee naar de video? Er zitten trouwens ook een paar bloopertjes in, maar die heb ik er voor het kijkplezier niet voor jullie uitgeknipt ;-)!!!! Kijk mee met deze beautytalk!!!

Mijn favoriete beautyproducten!!

 

 

Ik hoop dat je het weer leuk vond om naar deze video te kijken. Ik zou het heel tof vinden als je je wilt abonneren op mijn You Tube Kanaal.

Fijne Zaterdag!!!

Liefs,

Patricia

 


2 thoughts on “VLOG: Mijn favoriete beautyproducten!!!

 1. Avatar

  chucky1212 Beantwoorden

  Leuke video om te zien wat jij aan beautyproducten gebruikt 😉

  Fijne dag….

  1. Patricia

   Patricia Beantwoorden

   Dank je wel 😙

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.