Site Loader

Ik heb weer een video voor je klaar staan. Ik laat in deze vlog mijn dagelijkse make-up routine zien. Ik ben totaal geen make-up expert en heb ook geen fantastische opmaakskills. Het leek mij toch leuk om je een kijkje te geven in mijn Every Day make-up look.

De producten die ik gebruik zijn voor het merendeel van Etos, Catrice en Essence.  Ik vind het fijne producten en ik ben ook van mening dat goede producten niet perse duur hoeven zijn. Ik val dan ook vaak terug op deze merken. Kijk je gezellig mee en doe alvast een duimpje omhoog😉👍.

 

 

Ik weet dat de kwaliteit nog veel beter kan maar ik ben nog maar beginnend en doe het ook meer voor de lol. Wil je geen video van mij missen, abonneer je dan op mijn Youtubekanaal. Heb je nog verzoekjes voor filmpjes laat het dan hieronder weten in de comments. Bedankt voor het kijken.

Wat is jou favoriete make-up merk? Ik lees het graag in de comments.

 

Tot snel,

Liefs Patricia💞

 

Mommy Stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MAMABLOG TO THE MAX!!

MAMABLOG TO THE MAX!!

Welkom!!

Van harte welkom op dit Mama/Lifestyle Magazine! Het platform voor elke ouder met jonge kids. Ik deel drie keer per week mijn dosis inspiratie met jou. Serieus, maar merendeel met een grote knipoog en uit het hart geschreven. Meer over mij weten? Check mijn 'about me' pagina! Veel leesplezier!