Waarom ik vloggen toch wel heel leuk vind..

Je hebt misschien laatst wel mijn eerste vlog voorbij zien komen. In dit artikel wil ik je toch iets meer vertellen waarom ik een YouTube kanaal ben gestart en wat ik er mee wil. Het zat altijd al wat langer in mijn hoofd om eens een video op te nemen. Ik dacht alleen dat ik hier nooit echt de geschikte persoon voor was. Nu de eerste video online staat, smaakt het toch naar meer. 

Het was echt heel scary om de video online te zetten. Mijn eerste video. Het is toch een heel stuk persoonlijker, en je kunt je niet veilig verschuilen achter je laptopje. Nee, in een vlog laat je zien wie je bent. Je geeft jezelf toch wat meer bloot. Ik ben soms wel een persoon met onverwachte wendingen, en buiten je comfortzone gaan hoort daar zeker bij. Natuurlijk heb ik gedacht, wat gaat iedereen er van vinden? Straks sta ik voor joker, en misschien de moeders op school die het zien vinden het maar raar. Ook Pascal vindt filmen helemaal niks. In het verleden zei hij zelfs: “als je maar niet gaat filmen hoor.” Dusssss….

Vloggen met een reden

Natuurlijk valt er nog een hoop bij te leren voor mij. Ik vond het in de eerste instantie erg onwennig voor de camera, maar na een tijdje ging het redelijk vanzelf. En zat ik lekker te kletsen. Ik vind het super leuk om te doen en het heeft ook een reden dat ik hier mee wil door gaan. Videomarketing is op het moment helemaal booming, en dit is natuurlijk heel positief voor mijn webshop en blog. Ik wil meer groeien en met videomateriaal kun je toch beter je producten promoten, en een nog groter publiek bereiken.

Ik wil mij hier zeker wat meer in gaan verdiepen om van mijn blog/webshop een succes te maken. Natuurlijk blijf ik ook gewoon lekker schrijven want dat blijft een grote passie van mij en vind ik veel te leuk. Wat ik nog heel lastig vind is het editen van video’s.  Ik moet daar echt nog veel beter in worden. Welk programma is het beste als je niet gelijk heel veel wil investeren? Zoals je in mijn video zag was er nog geen intro en afsluitingsclip. Dit gaat natuurlijk veranderen. Al met al was ik toch heel trots op mijn eerste video en komen er in het vervolg dus meer video’s aan!

Oja bijna vergeten, ik zou het natuurlijk super tof vinden als jij je wilt abonneren op mijn Youtube kanaal. In het kader van, je moet toch ergens beginnen 😉

Heb jij wel eens gedacht aan vloggen? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Afbeelding: Pixabay

 

 

Comments

  1. Avatar Christa says:

    Ik vind het al heel wat dat ik sinds vandaag filmpjes op Instastories durf te plaatsen 🙈 vind het zo awkward! Maar ik denk zeker dat het wel toegevoegde waarde heeft!
    Christa onlangs geplaatst…Denk jij na over wat je zegt?My Profile

    1. Patricia Patricia says:

      Hihi ja dat is het ook wel, maar het wordt steeds minder awkward 😉. Het is wel super leuk om te doen en dat vind ik het belangrijkste!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.