Wat doen wij met Pasen?

Het is Pasen!!! Ik vind het altijd een heerlijk weekend. Het teken dat de Lente nu echt in aantocht is en een lekker lang weekend voor de boeg. Een weekend waarin eigenlijk niet veel hoeft behalve genieten van een heerlijk Paasontbijt en elkaar.

Nu ik dit schrijf is het de dag voor Pasen en moet ik zometeen de drukte nog trotseren in de supermarkt, maar daarna kan ook ik de ontspanningsmodus in. Ik kijk er naar uit.

Wat hebben we voor plannen?

 

Op eerste Paasdag proberen we in ieder geval een beetje uit te slapen. In hoeverre dat lukt met twee jonge kinderen. Waarschijnlijk stuiteren ze gewoon om zeven uur uit bed, aangezien ze weten dat er een hoop paaseieren verstopt liggen in huis. Ze kijken hier al een week naar uit. Dit is dan ook het eerste wat wij doen. Paaseieren zoeken. Ik heb voor beide kinderen een mandje gekocht en ook nog een klein cadeautje wat ze mogen zoeken. Ik ben benieuwd😁.

Paasontbijt en lazy Sunday

Daarna is het tijd voor een uitgebreid paasontbijt. We pakken dan toch meestal iets meer uit. Paasbroodjes, croissantjes en stol, we eten ons lekker vol. Daarna tijd voor een lazy Sunday en familytime. Misschien kijken we een film of als het weer mee zit, gaan we er nog uit voor een wandeling. We zijn in ieder geval lekker samen met ons gezin. Tweede Paasdag komen mijn schoonouders op de koffie. Daarna blijven ze gezellig en doen we een borrel met lekkere hapjes. Altijd leuk en gezellig.

Dan is het Paasweekend weer voorbij en gaat voor mij ook weer het echte leven beginnen. Ik ga Dinsdag weer officieel aan het werk. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ben benieuwd hoe het allemaal verloopt en of ik snel mijn ritme zal vinden. Ik houd jullie op de hoogte.

Ik wens jullie allemaal een fijn paasweekend en wat zijn je plannen? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.