Wat heb ik allemaal voor hobby’s gehad…..(en ben ik nooit in verder gegaan)

Wat heb ik allemaal voor hobby’s gehad…..(en ben ik nooit in verder gegaan)

Ik heb in het verleden nogal wat hobby’s gehad. Ik had altijd zin in een nieuwe uitdaging. Dat zit gewoon in mij. Ik vind snel al iets gewoon of een sleur worden en ik ben dan graag op zoek naar nieuwe prikkels. Wat is er dan leuker om met iets te beginnen waar je nog niet zo veel vanaf weet, en dat zelf uit te vogelen. Nou bij mij zijn dat best wel wat hobby’s geweest. 

1. Schilderen

Schilderen heb ik in het verleden best wel veel gedaan. Ik had alle spullen op zolder staan van schildersezel tot alle kleuren olieverf. Ik kocht de doeken gewoon bij de Action en was echt van plan om er iets van te maken.

Ik zag mijn schilderijen al echte verdiensten opleveren en als een echt beroemd schilderes met een eigen atelier met genoeg inspiratie mijn doeken schilderen. Dat klinkt te gek toch? Ik zal eerlijk zijn ik heb ook best wat geschilderd maar na de komst van de kinderen zat het er gewoon niet meer in. Ik gooide alles in een hoek en er kwam van mijn hobby niets meer terecht.

Dit is nog het enige schilderij dat ik heb bewaard. Als je mij volgt dan weet je waar dit schilderij gemaakt is😉!!

De rest heb ik allemaal weggegooid met de verhuizing. Soms krijg ik wel weer eens de kriebels om iets te maken, maar ik denk dat de kinderen allebei op school moeten zitten voordat ik daar aan ga beginnen.

2.Haken en breien

Ook daar ben ik met volle moed aan begonnen. Mijn moeder haakte vroeger al kleedjes en van haar heb ik de basis steken geleerd. Breien heb ik mezelf aangeleerd. Je kunt het truttig of oubollig vinden, maar eigenlijk is het hartstikke hip en trendy. Ik ben zelfs een eigen Facebook pagina begonnen die overigens nog steeds bestaat.

Neem gerust een kijkje😊. Ik vond het vooral leuk om met zpagettigaren te haken. Dit is gemaakt van gerecycled t-shirtstof. Dit is vooral heel geschikt voor tassen, poefjes en vloerkleden. Je raad het al ik had een hele collectie zpagetti garen gekocht. Ook die zijn in de prullenbak beland met de verhuizing. Wie weet ga ik het weer oppakken als het winter is. Een leuke sjaal kan ik nog wel gebruiken of een mooie omslagdoek. Genoeg ideeën in mijn hoofd, nu de uitvoering nog😉!!

3. Sieraden maken

Dit was een brainwave van mij toen ik nog vrij jong was. Ik ging wel even sieraden maken. Ik heb een keer een workshop gedaan en vond het leuk. Maar achteraf bleek dat ik het geduld er niet voor had. En dan dat gepriegel met die sluitingen. Nee het was al snel einde verhaal.

4.Bloggen

Dit is een hobby die ik, zoals jullie weten niet snel opgeef. Bloggen is mijn passie en de diversiteit maakt het bloggen nooit saai. Het gaat zelfs verder, in de toekomst wil ik mijn blog gaan uitbreiden met mijn eigen business.  Het zit al helemaal in mijn hoofd, nu alleen de tijd nog😉

Wat voor hobby heb jij naast het Bloggen? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia1 thought on “Wat heb ik allemaal voor hobby’s gehad…..(en ben ik nooit in verder gegaan)”

  • Leuk, ik schilder ook (niet meer, haha). ik heb ook veel te veel hobby’s waar ik maar niet aan toe kom. oa vanwege het bloggen én de kids. Ik hoop het ooit weer op te pakken. Ben erg benieuwd naar je business.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.