Wat heb ik met Moederdag + Moederdag Winactie (Gesloten)

Op veertien Mei is het weer Moederdag. De dag dat alle mama’s weer in het zonnetje gezet mogen worden. Is het commercieel? Ja natuurlijk is dat het, maar met deze dag sta ik toch ook altijd wel even stil bij het feit dat ik moeder ben.

Ik vind het zo speciaal dat ik mama ben….

Dat ik twee wondertjes op de wereld heb mogen zetten. Dat het mij gegund is en ik daar heel dankbaar voor ben. Dat als ik naar mijn twee bengeltjes kijk ik een gelukzalig gevoel van binnen krijg. Dat het moederschap met geen pen te beschrijven is omdat je het zelf moet ervaren. Dat het moederschap ook best wel zwaar is. Dat ik best wel eens onzeker ben in het moederschap. Dat ik een hoop heb geleerd van het moederschap en nog steeds elke dag bij leer. Dat elke fase wel iets heeft en de mindere fases ook weer voorbij gaan. Dat ik af en toe mezelf zo herken in mijn kinderen. Dat ik alles over heb voor mijn kinderen. Dat ik zo veel hou van mijn kinderen. Dat het gevoel van houden van zo intens is. Dat Moederdag een mooie dag is om hier bij stil te staan.

Moederdag is speciaal en Ik vind het elke dag nog steeds zo bijzonder dat ik mama ben van twee prachtige kindjes.

Winactie

Natuurlijk wil ik mijn lezers ook in het zonnetje zetten en heb ik een leuk (al zeg ik het zelf) Moederdag pakketje bij elkaar gezocht.

Wat zit er allemaal in het pakket?

 • Garnier reinigingsmelk

 • Therme Zen White Lotus Shower gel

 • Etos baby wasgel en shampoo

 • Etos baby badolie

 • Etos baby bodylotion

 • Lipton tea Do the detox

 • Lipton tea Time to relax

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat in een reactie onder deze blog  weten dat je mee doet met de winactie, en  wat jou mama nou zo speciaal maakt. (Laat een geldig email adres achter)
 • Like Mommy Stories op Facebook
 • Voor nog meer kans vind ik het erg leuk als je Mommy Stories volgt op Instagram.
 • Niet verplicht, maar delen van de actie vind ik natuurlijk super lief!

De winactie loopt tot 14 Mei, en op Moederdag zal ik ook de winnaar bekend maken. De winnaar zal van mij persoonlijk een mail ontvangen. Ik wens je veel succes!

Liefs,

Patricia

 

 

 

Comments

 1. Sabrina says:

  mijn mama is er altijd om de kids op te vangen; handig en noodzakelijk als je beide werkt!

 2. ilsiee prins says:

  Ohhhhh wat een superleuke en lieve actie! 😉
  Ik doe graag mee voor mijn lieve zus, een superlieve topmama…
  Mn nichtje is nu 4 maanden, dus zal helemaal super zijn om ze te verrassen met dit heerlijke pakket!
  Groetje van ilsiee

 3. Mijn heel bijzondere Mama is mijn beste vriendin! Ze zorgde voor mij toen ik ziek was. Elke dag trooste ze mij, haalde herinneringen op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen! Je begrijpt dat ik enorm veel bewondering voor haar heb!!! Ze gaat nu zelf door een donkere periode, is chronisch ziek en verdiend het verwend te worden met een lichtpuntje. Altijd ziet ze de zonnige kant van de situatie in. is er 100% voor haar gezin. Maakt het gezellig in en om het huis. Maar er is zoveel meer van haar dat ik koester daarom lijkt het me geweldig om haar te verrassen met dit geweldige pakket. Even lekker genieten zonder zorgen. Dat zou echt fantastisch zijn!

 4. Liesbeth says:

  leuke actie! Ik kende je blog niet, maar zit nu lekker te lezen.
  Ik ben hoogzwanger en kan elk moment mama worden! Mijn eigen moeder is bijzonder omdat we nu heel veel dingen delen ik altijd bij haar terecht kan!

 5. Sharon says:

  Mijn moeder en ik hebben een aantal jaren geen contact gehad… Sinds ik zelf kinderen heb, doen we beiden ons best om onze relatie goed te houden; dat waardeer ik ontzettend!

 6. Irma says:

  Mijn moeder is mijn grote voorbeeld! Dingen in de opvoeding zie ik nu terug bij mezelf… En ik doe natuurlijk graag mee voor dit leuke pakket 😀

 7. Cobi says:

  Ze is er gewoon!!

 8. Goele H says:

  Mijn mama is er altijd geweest voor me, ook al ging ze niet helemaal akkoord met mijn keuzes, toch steunde ze me steeds.

 9. Evi Huys says:

  Mijn moeder is heel veel thuis geweest voor ons vroeger, heeft er heel veel alleen voor gestaan en ik heb ze geen enkele keer horen klagen hierover, ze deed alles met een lach. Voor mij is ze een zeer speciale en sterke vrouw.

 10. Bodil says:

  Haha, thee met grapfruit 😛 Echt iets voor mijn mama (houdt van thee en heeft en gezond gevoel voor humor)
  (Facebook heb ik niet, wel een hele lieve mama!)

 11. Linda Post says:

  Wat een leuke actie, ik doe heel graag mee!
  Wat mijn moeder nu zo speciaal maakt.. Zij heeft mij laten zien dat mensen in positieve zin kunnen veranderen. En dat iedereen een tweede kans verdiend. Er zijn heel wat dingen gebeurd waar ik niet graag aan terug denk, er is een tijd geweest dat ik het vertrouwen een beetje kwijt was. Dat is nu totaal niet meer zo! Mijn moeder is er weer voor de volle 100% en ze past zelfs af en toe op mijn dochtertje. Het is een super (o)ma!

 12. Lindsy says:

  Mijn mama ❤

  De liefste mama van allemaal,
  Haar liefde is echt fenomenaal!

  Ze heeft altijd een luisterend oor,
  Ook al heeft mijn hart soms een bloed spoor…
  Telkens helpt ze me er weer boven op,
  Als ik weer eens aan haar deurtje aanklop.

  Ik zeg het haar niet zoveel,
  Maar ze is mijn groot voorbeeld momenteel.

  Een moeder kan je niet uitkiezen ,
  Maar haar wil ik echt nooit verliezen!

  Mijn moeder is ook mijn beste vriendin,
  En daar komt niemand tussenin.

  Ze heeft al vele tranen van me gedroogd,
  Terwijl ze me knuffelt en eens knipoogt.

  Haar knuffels doen me goed,
  Ja het is mijn moeder die me heeft opgevoed!

  Wij zijn 2 handen op 1 buik. . .
  Ze maakt er geen probleem van als ik ongeneneerd haar armen induik!

  Eigenlijk kan ik haar gewoon niet missen…
  Ojee, nu doe ik hier wel erg veel bekentenissen!

  Ochja, iedereen mag het weten,
  De beste, liefste , grappigste mama zal ongetwijfeld Jeanine Verkerke heten!

  Niemand zou haar ooit kunnen vervangen,
  Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten aanvangen.

  Ik wil haar gewoon NOOIT kwijt,
  Ongeacht haar leeftijd.

  Mama, hou je moederdag voor ons twee vrij…
  Dan schenk ik jou een dagje met heel veel verwennerij 🙂

 13. Marieke says:

  Vorig jaar was ik nog heel verdrietig met Moederdag omdat het nog steeds niet gelukt was om zwanger te raken. Achteraf mijn laatste menstruatie en dit jaar vier ik mijn eerste Moederdag! Zo bijzonder! Ik ga het samen vieren met mijn eigen moeder met wie ik samen heb mogen huilen. Dit jaar samen genieten!!

 14. Marian says:

  Ik doe mee, en mijn moeder is onder alle omstandigheden een rots in de branding!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.