Wat voor items scoorde ik bij Ikea….

Een tijd geleden waren wij bij Ikea met het hele gezin. We gingen er met een specifiek doel naartoe. We hadden op de website van Ikea zoiets moois gezien voor op ons balkon….
Als je mij langer volgt dan weet je dat wij buiten mensen zijn. Zodra het zonnetje zich laat zien, zitten wij graag buiten. Het balkon was al langer een doorn in ons oog. Tijd voor rigoureuze verandering. Ik deed samen met Pascal wat ideeën op via Pinterest. De mooiste balkons en terrassen kwamen voorbij. Ook keken wij op de website van Ikea, en daar zagen wij iets wat we gelijk allebei heel mooi vonden. Houten vlonders voor op het terras, kijk je mee?

Super mooi toch? Strak, warm en chique is de uitstraling. Pascal heeft het er binnen een mum van tijd ingelegd zodat we er in onze vakantie optimaal van konden genieten.

Kastje voor buiten of binnen

Ook kochten we nog een kastje. Dit kastje kun je zowel voor binnen als buiten gebruiken. Wij waren er meteen verliefd op.

Deze kwam te staan aan het einde van ons balkon en het is uiteindelijk de bedoeling dat er een BBQ op komt te staan. Is toch echt een ding wat bij de zomer hoort en aangezien we niet op vakantie gaan mogen we onzelf best een beetje kietelen. Wij mogen niet BBQ’ n met echte kolen en vuur op ons balkon, maar ken je deze al?  De lotusgrill.

Deze Bbq is rookvrij maar gaat wel op kooltjes. Het vet wordt opgevangen in een bakje waardoor het niet op de kooltjes komt en dus de rook wegblijft. Het minpuntje is wel dat je niet de authentieke rooksmaak aan je vlees hebt. Maar dat maakt het voor ons toch niet minder leuk.

Parasol

Dan kochten we ook nog deze handige parasol.

Het is een parasol perfect voor ons balkon. Bijna er voor gemaakt zeg maar. De parasolvoet is half waardoor je meer ruimte creëert.  De parasol zelf is heel breed en in lengte vrij kort waardoor je een zonneschermeffect creëert. Ideaal voor kleine balkons of kleine tuinen. Al met al waren we natuurlijk super goed geslaagd en hebben we al heerlijk genoten van het mooie weer op ons kleine maar fijne balkon.

Nu een kijkje bij ons….

Dit is de tegel, makkelijk te leggen dmv een kliksysteem
Zo blij mee….
In avondsferen…

Wat vind je van de tegels? Kom je ook vaak bij Ikea? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia


1 thought on “Wat voor items scoorde ik bij Ikea….

  1. Avatar

    Roelina Beantwoorden

    Wat leuk die vlonders, ik ben mega fan van IKEA. Ziet er gezellig uit, jullie buitenplekje.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.