Website verfrissende look….

Jaaaa mijn website heeft een nieuwe verfrissende look. Ik was helemaal klaar met mijn oude. Deze week besloot ik dus te gebruiken om alles weer even nieuw leven in te blazen. 

Mijn about pagina was niet meer zo recent en ik vond de website gewoon een beetje aan de saaie kant. Ik wilde een strak en clean uiterlijk zonder al te veel poespas en ik moet zeggen dat ik het goed vind gelukt.

Deze week komen er nog even geen blogs online maar volgende week natuurlijk weer verse en nieuwe artikelen. De inspiratie is in overvloeden aanwezig door dit nieuwe uiterlijk. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat je ervan vindt. Oja en check dus ook even mijn nieuwe ‘About me’ pagina!

Laat je een berichtje achter in de comments? Ik lees het graag!

Liefs,

Patricia

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.