Vlog

Weekendvlog #5 | Dagje met de kids, ijsje eten en nieuw product voor mijn krullen

Een dagje later dan gepland maar de tijd schoot er gewoon even bij in. Maar ik heb weer een weekendvlog voor je klaar staan. In deze vlog ben ik op zaterdag een dagje alleen met de kids. Ik besluit lekker een ijsje met ze te gaan eten. Ook mogen ze een klein speelgoedje uitkiezen.

Weekendvlog #5 | Dagje met de kids, ijsje eten en nieuw product voor mijn krullen

Ik heb weer eens een nieuw product voor mijn krullen en test het uit in deze video. Als je al gek wordt van mijn gespam over mijn haar kijk dan vooral niet haha🙈😁….

Ben je al geabonneerd op mijn kanaal?

Veel kijkplezier💕💕

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.