Vlog

Weekendvlog | Pakjesavond, Kerstboom en huiselijke dingen

Vanaf nu geen weekoverzichten meer, he….? En je was net begonnen? Ja dat klopt, maar ik heb besloten om toch weekendvlogs te maken. Doordeweeks heb ik toch niet veel tijd om te fotograferen en daar komt bij dat ik video’s maken eigenlijk wel heel leuk vind. Ook voor mezelf voor later om terug te zien. En hoe vaker je iets doet, hoe beter je er in wordt toch?

Weekendvlog | Pakjesavond, kerstboom en huiselijke dingen

In deze video blikken we nog even terug op pakjesavond🎁, zetten wij de kerstboom🎄 neer en rommelen we lekker aan in huis. Kijk je gezellig mee?

https://youtu.be/T9RFASgqm3s

Ik hoop dat je het weer leuk vond om een kijkje te nemen in ons leven. Ik zou het leuk vinden als je je wilt abonneren op mijn You Tube kanaal. Dit kan hier.

Heb je nog leuke ideeën voor een video? Dan hoor ik het graag.

Liefs,

Patricia 💜

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.