Persoonlijk

Weekje vakantie naar Zeeland…

Vorige week maandag vertrokken wij een beetje hals over kop naar Zeeland. Manlief had dit zo’n beetje allemaal geregeld en maandag zaten wij al vroeg in de auto op weg naar Cadzand in Zeeland. Het was een week voor in de boeken. We hebben zo genoten daarom  deel ik wat mooie vakantiekiekjes met je. Kijk je mee?

Dag van aankomst

We vertrokken rond 10.00 met de kindjes bepakt en bezakt. We hadden ons goed voorbereid in de ochtend en ook een dvd speler meegenomen voor de kindjes. Je kent het wel, om de ‘om de tien minuten zijn we er al’ te voorkomen zeg maar haha. Ook moest er natuurlijk even getankt worden en daar hoort koffie bij.

Na de break konden we er weer tegen aan. We moesten nog een uurtje rijden ongeveer.

Bij aankomst was het huisje al klaar en konden wij meteen terecht. Dat vond ik persoonlijk erg fijn. Het was een vilette huisje met veranda. Ik was er erg van gecharmeerd.

De kindjes gingen meteen lekker hun gang en Pascal en ik pakte alle spullen uit. Daarna was het tijd om te shoppen voor boodschappen. Er moest natuurlijk lekker gegeten worden in de vakantie. We hadden nog niet echt geluncht dus pakte we na de boodschappen meteen een terrasje.

De kindjes kregen een ijsje en wij aten een uitsmijter. In de avond ging de bbq aan en kreeg ik van mijn lieve man nog een heerlijk flesje prosecco.

Het was een heerlijke avond, de kindjes speelde buiten en mochten natuurlijk langer opblijven. Toen ik ze om half tien op bed had gelegd waren ze helemaal happy, voldaan en heel moe. Pascal en ik zaten nog tot half twaalf buiten met een lekker glaasje.

Minder weer en dagje uit

De volgende dag was het weer een stuk minder en dus gingen we naar de binnenspeeltuin op het park.

Er was niemand en dat was wel prettig. Toen we weer terug in het huisje waren regende het behoorlijk door. Uiteindelijk besloten we om toch nog even een dagje weg te gaan. In het informatieboekje vonden we een leuk uitje. We reden naar Groede. Daar was een speel en infopark GroedePodium. Ik schreef er een artikel over. Het zonnetje kwam door en het was uiteindelijk een leuke dag.

Over naar andere accommodatie

De dag erna moesten we eigenlijk vertrekken. Lars was zo verdrietig dat we spontaan besloten om nog wat langer te blijven. We gingen over naar een ander park. De kinderen waren door dolle heen.

Die dag was het prachtig weer en we namen het er lekker van. Het was eerst tijd voor koffie met gebak.

Deze strandtent was echt supermooi, met een geweldig uitzicht.

Je waant je hier toch net op een tropische vakantiebestemming. Zeeland is echt prachtig. Na de koffie gingen we op weg naar de andere camping.

Het was echt heel rustig en we mochten het huisje nog niet in dus vermaakten wij ons in de speeltuin. 

Sara was van al dat gewandel een beetje moe geworden. Aachhh zo schattig bij papa.

Ook in de binnenspeeltuin waren weinig mensen. Wel fijn voor de kindjes.

Van spelen krijg je natuurlijk reuze honger. We deden een lunch op het terras met de zon en een lekker drankje.

In de avond aten we saté van de bakplaat. Het huisje was overigens wat minder dan onze accommodatie ervoor. Maar dat mocht de pret niet drukken. De kindjes vonden het helemaal fantastisch.

Check die schattige snoetjes❤❤

Het was een weekje om door een ringetje te halen! Genoten van de zon, de kinderen en goede samen hele goede en fijne gesprekken gehad. Gewoon hoe het hoort te zijn. We kunnen er weer even tegen aan en nu aftellen naar de Zomervakantie.

Ben jij wel eens in Zeeland op vakantie geweest? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook en Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.