Weekoverzicht #2

Weekoverzicht #2

Afgelopen week was eigenlijk een hele gewone week met veel huiselijke dingen, maar wel heel gezellig. Kom je weer een kijkje nemen in mijn leven?

Maandag

Maandagochtend breng ik Lars naar school. Ik ben voor de rest die dag vrij. Ik kleed Sara aan en besluit haar haartjes mooi te maken. Geïnspireerd door de blog van Saskia van Twinkelbella  Zij deelde zulke leuke meisjeskapsels, ik dacht moet mij ook lukken. Ik maakte twee uber schattige knotjes en het staat zo cute…..

Daarna heeft Saar even zin om los te gaan op een dansje van de tv. Voor mij is het intussen tijd voor koffie.

Als Sara op bedje ligt ga ik aan het bloggen en deel mijn eerste weekoverzicht.

Ik ben ongeveer drie uurtjes met mijn blog bezig als ik Sara alweer wakker moet maken. We doen boodschappen en daarna halen we Lars van school.

‘S avonds eten we rode kool met een slavink. Lekker Hollands. Wij houden ervan. Na het eten trek ik mijn hardloopschoenen uit de kast voor mijn vaste rondje.

Dinsdag

‘S ochtends sta ik op, en de ochtendspits verloopt goed. Daarmee bedoel ik dat de kids gemakkelijk meewerken ;-). Ik breng Lars naar school en rij zelf door naar mijn werk. Na mijn werk haal ik Lars uit school en los mijn schoonmoeder af die op Sara heeft gepast. De avondspits loopt daarentegen moeizaam. Lars wil niet slapen, en ik ben bijna een uur bezig om hem naar bed te brengen. Als ik eindelijk op de bank plof, besluiten Pascal en ik om onze telefoons en laptop niet meer aan te houden in de avond. Dit geeft zoveel meer rust en het is een stuk gezelliger. Om tien lees ik zowaar een boek in bed, in plaats dat ik mijn telefoon erbij pak.

Woensdag

Ook woensdag is weer een werkdag voor mij. Lars wordt door opa en oma uit school gehaald en ik heb dus na mijn werk weer anderhalf uur voor mijzelf. Ik rommel wat door het huis en maak alvast het eten voor de avond. ‘s avonds zet ik een artikel online over mijn telefoon gebruik. Heb je het al gelezen? Link

Donderdag

Weer een dag werken voor mij en Pascal. Lars breng ik naar school en Sara naar de opvang. Ze heeft er helemaal zin in. Altijd leuk en fijn om te zien als mama. Het is een normale dag op mijn werk en om kwart voor drie haal ik Lars en Sara op. Normaal Laat ik Sara nog even zitten omdat ze dan meestal nog slaapt. Maar het is een flinke storm buiten en ik heb weinig zin om twee keer te rijden. Als we thuis zijn doet Lars even grappig met deze hoed. En Sara kijkt even lekker tv.

Ik maak ondertussen het eten klaar voor de avond. We eten zuurkool stampot met rookworst.

Vrijdag

Vrijdag ben ik vrij, en als ik Lars naar school heb gebracht kleed ik Sara aan. Die blijft dan altijd nog even bij papa. Ik drink een kopje koffie en kijk even naar mijn meisje. Ik vind haar ineens zo groot en plaats deze foto op Instagram. Let niet op de broodkorstjes op de grond.

Daarna is het tijd om de grote weekboodschappen te gaan doen. Sara vind het altijd reuze gezellig in het karretje. Ik zie dat dit kokoswater in de aanbieding is en besluit het te proberen. Ook heb ik de lente in mijn bol en koop een vrolijk bosje tulpen.

Oké… oké er zit een Insta filter overheen ;-). Als alle boodschapjes zijn uitgepakt, breng ik Sara lekker naar bedje. Tijd om aan mijn blog te werken. Ik zet een review online van een budget dagcrème van de Action. Als ik  klaar ben met bloggen ruim ik nog wat op in huis. Tijd om Sara wakker te maken. Ik deed even gek met mijn kleine meid.

Aan haar rode wangetjes zie je dat ze net wakker is. We halen Lars van school maar eigenlijk gaan we voor niks, want Lars heeft een speel date. Ik ga dus met Sara nog even langs de drogist voor deodorant en ik zie ook iets leuks voor mijn blog. Eenmaal thuis schijnt de zon en ik besluit gelijk wat foto’s te maken voor mijn blog. Ik bereid het eten voor en om half vijf haal ik Lars weer op met Sara.

Zaterdag

Pascal moet werken dus ik ben vandaag alleen met de kids. In de ochtend doe ik lekker rustig aan. Ik doe Sara in bad en als ik mij op fris zijn de kids echt super lief aan het spelen. Het kan wel haha..!

Als we weer beneden zijn doe ik het huishouden. Helaas maar moet gebeuren.

Als Sara op bed ligt speel ik met Lars met de lego en met de blokken.

Lars had zin om gek te doen. ‘S avonds krijgen we oppas want pascal en ik hebben een avondje uit voor de boeg. We gaan lekker eten en naar het theater. Ik heb geen foto’s gemaakt want heb er gewoon niet aan gedacht. We sluiten de avond af met een borrel bij het park.

Zondag

We ontbijten uitgebreid met z’n vieren en na het opruimen ervan kleden we ons aan. We gaan om elf uur naar pascal zijn ouders. Pascal gaat sinds een lange tijd weer naar voetbal met zijn vader, en ik blijf bij mijn schoonmoeder met de kids. Sara slaapt altijd heerlijk in het campingbedje. Lars kijkt tv en vind dit ouderwetse telraam stiekem ook nog wel leuk.

Het is erg gezellig en na een borrel is het weer tijd om naar huis te gaan. Sara en Lars spelen hier nog even verstoppertje.

Als we thuis zijn maak ik een lekkere pasta klaar met spinazie, vis en broccoli. De kinderen zijn dol op pasta.

Dit was mijn weekje alweer. Deze week is het vakantie en dus staan er leuke dingen op de planning.

Hoe was jouw week? Nog leuke plannen voor de vakantie? Ik lees het graag in de reacties.

XX

Patries

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.