Weekoverzicht #4

Ik ben een beetje aan het twijfelen. Of ik deze weekoverzichtjes blijf maken of niet. Of dat ik er misschien maandoverzichtjes van ga maken. Ik vind mijn weken soms niet interessant genoeg voor jullie als lezer. Wat vinden jullie, door gaan met weekoverzichten of toch maandelijks een overzicht plaatsen? Ik lees het graag in de reacties. Deze week plaats ik er toch gewoon een,  Een week met veel alledaagse dingen.

Maandag

Ik begin de dag vroeg en sta om kwart voor zeven op. Het ochtendritueel start als de kids wakker worden om zeven uur. Ik neem een douche en kleed de kids aan. Ik breng Lars naar school en als ik weer thuis ben drink ik eerst een heerlijke cappuccino.

Daarna ga ik een klein boodschapje doen met Sara. Ik heb nog steeds redelijk veel last van mijn hormonen en dus is een wandeling wel even heerlijk. Zeker in het zonnetje.

Sara is verknocht aan haar rode laarsjes zoals je ziet. Ik vind ze dan ook super schattig staan. Als we thuis zijn doe ik het huishouden. Ik haal Lars ‘s middags uit school en hij heeft een speeldate. Dit keer bij ons. Lars is helaas niet zo lekker en dus zitten de kindjes rustig onder een dekentje op de bank even iPad te kijken. Ik hoop dat het niet doorzet bij Lars want hij is best warm. Als Lars zijn vriendinnetje word opgehaald is hij nog niet lekker en bij het avondeten eet hij weinig. Lars gaat vroeg naar bed en als hij echt ziek is hou ik hem thuis.

Dinsdag

DInsdag is mijn werkdag en na mijn werk haal ik Lars uit school. Hij wilde perse naar school. Alleen maar goed natuurlijk. Ik heb voor de rest een rustig dagje. Mijn schoonmoeder past op Sara en Lars en ik zwaaien haar uit. Ik ben erg moe omdat ik midden in mijn menstruatie zit en dus installeer ik de kinderen achter een beeldscherm en ik plof op de bank met thee en blogjes lezen. We eten ‘s avonds pasta en ik neem nog een bad ter ontspanning.

Woensdag

Woensdag ga ik wederom aan het werk en na mijn werk moeten er boodschappen gehaald worden. Ik ga gelijk door en het is gelukkig redelijk rustig in de winkel. Lars is bij opa en oma en Sara laat ik nog even bij de opvang. Het is prachtig weer dus en iedereen geniet volop van het lente weer. Ook zie ik deze vitrine weer helemaal gevuld. mmm

Het ijs seioen breekt weer aan en ik vind dat helemaal niet erg. Als ik terug ben van boodschappen doen is Pascal thuis. Die had een vrije dag vandaag. We pakken samen even alles uit en dan ga ik Sara halen. Als ik op de opvang kom is sara leker aan het puzzelen. En ze is met de BSO samen naar de grote speeltuin geweest. Ook hebben ze nog eendjes gevoerd en hoorde ik dat Sara uiteindelijk het brood zat op te eten. Haha hilarisch en zo grappig.

Donderdag

Een dag met veel zon en ik moet aan het werk. Beetje zonde maar het is een fijne werkdag. Lars heeft weer een speeldate en dus kan ik eerst nog even naar huis. Ik ga nog lekker even in de zon zitten op het balkon. En ik trek het huis een beetje recht. Ook bereid ik eten voor. We eten kip met sla en gebakken aardappels. Daarna haal ik eerst Lars op en daarna Sara. Ik heb deze dag geen foto’s gemaakt maar het was een heerlijke zonnige dag.

Vrijdag

Vrijdag ben ik vrij en de dag begint zonnig. Maar helaas komt daar al snel verandering in. Ik ga eerst even met Sara boodschappen doen. Ik heb haar lente jasje weer uit de kast getrokken en het staat haar zo cute.

We maken eerst nog even een zonnige selfie en daarna gaan we weg.

kijk dan hoe groot ze hier alweer is. Het word echt een hele dame. Als we terug zijn eet Sara alvast een broodje en leg ik haar op bed. Voor mezelf maak ik ook een lekkere lunch. Geïnspireerd door de blog van Hare Maristeit. Ziet het er lekker uit of ziet het er lekker uit?

En het was ook lekker. Deze Vegabieten burger met geitenkaas, spinazie en honing mosterd. Yum…

Zaterdag

Vandaag zijn we lekker met z’n vieren. We doen rustig aan en ontbijten uitgebreid. Om half twaalf moet Lars weer naar zwemles en het gaat steeds beter hoor. Dit keer ging hij gewoon zonder een traan te laten. #trotsemama

Als we terug zijn van zwemles drinken we koffie en neem ik even wat dingen door met Pascal. Daarna gaat Lars met zijn papa aan het bouwen met de lego. Hij had nog een brandweerauto die in elkaar gezet moest worden.

Ik ga ondertussen met Sara even naar de apotheek om medicijnen op te halen. Helaas gaan we voor niks want het ligt bij de andere apotheek. Maar Sara heeft het reuze naar haar zin met de paraplu.

Als we terug zijn gaan we lekker aan de borrel en lekkere hapjes.

Ook zetten we onze digitale open haard aan. Ik haat dit weer maar zo is het ook wel weer gezellig. #alleenmaarregen

Zondag

Ook deze dag heb ik weinig foto’s gemaakt. We ontbijten lekker met gebakken ei en lekkere broodjes. Daarna gaan we bij mijn schoonouders op bezoek. Ik leg Sara lekker op bed en we kletsen gezellig bij met lekkere biertjes. We zijn rond acht uur ‘s avonds pas thuis en leggen de kids gelijk op bed. Ze zijn allebei heel moe van al het spelen en de gezelligheid. Wij duiken er ook vroeg in.

Dit was mijn weekje alweer. En ik hoor graag of jullie dit graag lezen of toch liever een maandoverzicht. Hebben jullie nog bijzondere dingen meegemaakt?

xx Patries

Comments

  1. Avatar Huismama says:

    Het ijsseizoen vind ik ook geen straf 😉 Weet je, je moet lekker schrijven over waar je blij van wordt. Of dat nu een maandelijks, wekelijks of helemaal geen overzicht is. Ik ben er overigens zelf mee gestopt omdat het me teveel energie kostte en me te weinig opleverde…

    1. Patricia Patricia says:

      Ja ik denk er nog even over. Ja lekker he ijsje eten met de zon erbij. Echt genieten…!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.