Weer naar school….

Vandaag was het zover. De vakantie is officieel voorbij en we mogen weer. De kinderen mogen weer naar school. Om eerlijk te zijn vind ik het wel weer fijn. Ik merkte persoonlijk dat Lars zich aan het einde van de vakantie behoorlijk aan het vervelen was. Back to ritme en weten waar hij aan toe is, werkt voor hem dan ook het beste. 

Voornemens

Tijd om weer de broodtrommel te vullen, het hapje drankje klaar te zetten (nu echt de avond van te voren) en niet vergeten de luizenzak mee te nemen (Wat vorig jaar wel het geval was). En natuurlijk een heerlijke stressvrije ochtend. Zonder dat ik honderd keer alles hoef  te vragen aan mijn welwillende zoon😉. Ook neem ik mij voor om niet nog even lekker te snoozen maar gelijk mijn bed uit te gaan. Een heerlijk positief en fris begin van een nieuw schooljaar. Ik heb er zin in.

Hoe is de eerste schooldag bevallen?

Lars had vanochtend zin om naar school te gaan, maar ik merkte ook dat hij het wel weer even spannend vond. Hij had niet zo’n trek in zijn ontbijtje en was wat stil. Toen hij iedereen weer zag in de klas was het ijs gebroken en was het al snel weer vertrouwd. Mijn ventje zit gewoon al in groep twee. Als een super trotse mama zwaaide ik mijn mannetje uit, en hij zwaaide met twinkelende oogjes en een big smile terug. That’s my men.

Hij had een leuke dag gehad en had heerlijk gespeeld. Ik vroeg hem wat hij allemaal had gedaan en het antwoord was: “Alles.” Nou dat zit wel goed.

Op naar groep twee! We zijn weer begonnen!!! BACK TO SCHOOL!!!!

Had jouw kindje ook een eerste leuke schooldag na de vakantie? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Bron Afbeelding: Pixabay 

Comments

  1. Gerdi says:

    Hier gelukkig nog bijna 2 week vakantie.. maar fijn dat het allemaal weer mee viel!

    1. Patricia Patricia says:

      Ja zeker fijn. Het went weer snel gelukkig. Geniet nog even van je vakantie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.