Welke punten staan er op mijn ‘Fuck it’ list?

Iedereen kent natuurlijk wel de bucketlist. Op de blog van Romy kwam ik een andere versie tegen. Puntjes waarvan ik denk: dat doe ik dus never nooit meer, oftewel mijn fuck it list. In mijn jongere jaren, oke nu klink ik echt als een tachtigjarige, maar echt, ik maakte mij om veel meer dingen druk. Mijn prioriteiten liggen nu wel even anders en soms denk ik letterlijk nou en, Fuck it! Lees je mee?

Welke punten staan er op mijn ‘Fuck it’ List?

1. In mijn kloffie en zonder make-up mijn kids naar school brengen. Ik heb daar echt niets meer van. Vroeger zag je mij nooit zonder make-up buiten de deur. Nu vind ik het niet erg als iemand mij zo ziet. Ook dat ben ik. Ik ben gewoon niet zo’n ochtendmens en ben het liefst zo snel mogelijk klaar. Mezelf optutten doe ik wel als de kids op school zijn.

2. Wat anderen van mij denken. Ik weet dat sommige mensen bepaalde dingen denken over mij of over mijn blog. Mensen hebben namelijk snel een oordeel klaar. Het maakt mij niet uit. Ik doe wat ik leuk vind en ben mezelf. Zeker met mijn pms is het belangrijk om mijn passies te volgen en het in mijn geval dan ook te delen.

3. Mijn eerste vlog online zetten. Dit was toch wel een ding voor mij en ik vond het doodeng. Toch deed ik het en wil ik er misschien mee verder gaan in de toekomst. Ik gun alleen mezelf niet echt de tijd. Als ik het een kans wil geven wil ik het ook goed doen en goede spullen aanschaffen. Wil je mijn allereerste vlog zien klik even hier!!!

4. Dat ik wat vaker het woord ‘nee’ zeg. Ik heb dit echt moeten leren maar vaker nee zeggen is soms echt fijn en voel mij daar ook echt niet schuldig over. Tijd vrij plannen in mijn agenda en gewoon even niks doen.

5. Dat ik geen Social Media goeroe ben. Ik ben een blogger en ik weet dat ik eigenlijk elke dag op al mijn social media kanalen zou moeten posten. Ik heb een voorkeur voor Instagram op dit moment. En mijn feed is nog steeds niet hoe ik het wil maar ach, als dat het ergste is. Tja sorry voor mijn volgers op Twitter maar ik heb gewoon niet zo veel met Twitter.

6. Mezelf druk maken dat ik niet genoeg tijd heb of te laat kom. Hier kan ik echt een ster in zijn. Zeker als ik last heb van pms kan ik zo gestrest zijn in de ochtend. Ik doe het niet meer. Dan maar vijf minuten later op school of op werk. Het geeft zoveel meer rust als ik zelf de dag rustig begin. Het is overigens nog nooit gebeurd dat we te laat waren.

7. Dat mijn huis niet vaak perfect is opgeruimd. Ik doe wat ik kan maar vaak is mijn huis een gezellige bende. Ik vind het prima. Liever tijd besteden aan dingen die ik echt leuk vind. Knuffelen met mijn kinderen of gezellig ergens heen.  Het huishouden komt dan de volgende dag wel weer. Een strak opgeruimd huis met kinderen is in mijn ogen heel onrealistisch.

8. Mijn voorkeur voor reality-tv en zoetsappige romannetjes. Ook daar schaam ik mij niet voor. Barbie vond ik fantastisch om te kijken en ook Tempation Island is een guilty pleasure. Nu is expeditie Robinson weer op tv en oke…… heel af en toe kijk ik ook nog adam zoekt eva VIPS.

9. Af en toe zwaar aan de Franse kaas, koek en chips, fuck it!! Het liefst met een grote bel wijn! Het is gewoon lekkah!!!! (Maar niet hormonaal verantwoord)

10. Dat ik ouder word. Heb ik af en toe wat moeite mee maar aan de andere kant, hoe ouder hoe beter. Grijze haren fuck it, er is haarverf. Rimpels, i don’t care, we hebben altijd nog een hoofd vol charisma waar je tegen aan kunt kijken.

What’s on your Fuck It List?

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.