Welkom op ‘Mommy Stories’!!

Mijn eerste blog op mijn super vernieuwde website! En wat ben ik er trots op. Ik heb het afgelopen weekend aardig wat momentjes gehad dat ik het liefst de laptop uit het raam had geknikkerd, maar uiteindelijk is dit het resultaat. Een mooi stukje van het wereldwijde web waar ik al mijn ‘Mommy Stories’ met jullie kan delen.

Als je Simplesite gewend bent en dan overgaat naar WordPress, nou ik kan je zeggen dat ik nog aardig wat te doen heb de aankomende tijd. Er is zoveel meer mogelijk met WordPress, en ben daar zo blij mee. Het is allemaal gelikter en professioneler. En dat is wat ik graag wilde.

Logo

Mijn nieuwe logo, wat vinden jullie ervan? Ik vind het logo echt heel stoer. Een stoer logo voor bij een stoere website. Ik heb dit logo overigens zelf in elkaar geflanst. En ben er wederom dus weer best een beetje trots op.

Jullie kunnen veel diversiteit verwachten op ‘Mommy Stories’ . Ik wil in de toekomst vaker reviews schrijven omdat ik het gewoon leuk vind om nieuwe dingen uit te proberen. Ook komen winacties vaker aan bod. Altijd een leuke uitdaging om een toffe winactie op touw te zetten.

Als jullie overigens nog tips hebben wat betreft mijn nieuwe website, dan hoor ik het graag. Het is voor mij natuurlijk allemaal nog een beetje nieuw. Laat het mij dan weten in de reacties.

Mijn bloginspiratie en blog zin is in ieder geval behoorlijk aangewakkerd door deze nu al fijne website.

Kom je snel even kijken?

XX

Patries

Comments

  1. Mèlanie says:

    Leuk meid, gefeliciteerd met je nieuwe blog!!! kijk uit naar al je verhalen😊

    1. mommystories mommystories says:

      Wat lief!!! Dank je wel. Was een hele klus maar ben er zo blij mee. XX

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.