Site Loader

Mijn tas is altijd een zooitje. Ik kan er niks aan doen. Ik koop een nieuwe tas en ik neem mij voor om deze onberispelijk netjes te houden. Maar na een dag of twee is er al een bom ontploft. Van vieze snottebeldoekjes tot snoeppapiertjes en 1000 kassabonnetjes.  Yeah that’s me!!!

Weet je wat ik maak er gewoon een ‘What’s in my bag’ artikel van: ONGECENSUREERD!!! 

Deze tas komt van Primark. Er kan lekker veel in en daar maak ik ook gretig gebruik van. Want als mama en vrouw zijnde sleep je gewoon een hoop rommel mee. Kijk je mee naar mijn spulletjes? 

1. Pakje tampons, hoef ik denk niet verder toe te lichten. Gewoon noodzakelijk in een vrouwentas. 

2. Pakje billendoekjes, deze zitten standaard in mijn tas. Altijd handig voor vieze handjes.

3. Tuitbeker met troepjes, die roze tuitbeker zit vol met snoeppapiertjes, en ik vond ook nog een half aangegeten koekje erin. Oké die stop ik daar wel want anders heb ik kruimels in mijn tas. Haha en dan natuurlijk vergeten.  

4. Twee deobussen, waarvan een lege en een volle. Ja ik ben gewoon niet netjes wat betreft die dingen. 

5. Drie bananen, waarvan 1 banaan al tegen het zwart aan is. Ik neem altijd als ik wegga iets te eten mee voor mij of de kids. Soms wordt het opgegeten en soms ook niet. Dan vergeet ik wel eens dat er nog een banaantje van de vorige keer in mijn tas zat. Tja je gaat het op een gegeven moment wel ruiken haha….

6. Potje met kauwgum

7. Een leeg omhulsel van een speelgoedei, er zaten snoepjes in en dan krijg je het lege ei natuurlijk door zoonlief in je handen gedrukt. Hup het verdwijnt in mijn tas.

8. Een tandenborstel en een tube tandpasta, van de laatste keer dat ik naar de tandarts moest

9. Zonnebrand, die kan ook wel weer terug in de kast. 

10. Heel veel bonnetjes en open gescheurde enveloppen, ben ik de enige die de post al beneden openmaakt bij de brievenbus en dan de enveloppen in mijn tas prop?

11. Zonnebril van Sara

12. Speelgoedgrijper van Lars

13. Makeup tas, make-up moet worden bijgewerkt dus deze zit altijd in mijn tas. Meestal liggen alle spulletjes dan verspreid in mijn tas omdat het ritsje niet goed dicht zat. Heb ik mijn mascara nodig, kan ik eerst een half uur graaien in mijn hutkoffer. 

14. Heel veel pennen, die verdwijnen ook altijd in mijn tas. Je weet nooit welk geniaal idee mij te binnen schiet voor mijn blog.

15. Portomonnee, die ik eigenlijk niet zo vaak gebruik. 

16. Zegeltjes, van de supermarkt, van de drogist, ik neem altijd alles aan. Ze verdwijnen in mijn tas en doe er dan vaak niks meer mee. 

17. Rolletje fruittella, om mijn kinderen mee om te kopen als ze weer eens niet luisteren😉

Zeg eens eerlijk? Hoe ziet jouw tas eruit van binnen? Heel netjes of ook zo’n gezellige bende net als bij mij? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,

Patricia 

Mommy Stories

2 Replies to “What’s in my bag | ongecensureerd ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom!!

Van harte welkom op dit Mama/Lifestyle Magazine! Het platform voor elke ouder met jonge kids. Ik deel drie keer per week mijn dosis inspiratie met jou. Serieus, maar merendeel met een grote knipoog en uit het hart geschreven. Meer over mij weten? Check mijn 'about me' pagina! Veel leesplezier!