WIN | Verwenpakketje van Treets Traditions (Gesloten)

Het nieuwe jaar is alweer een aantal dagen aan de gang. Ik vind het altijd een heerlijk begin. Een begin van weer een nieuwe frisse start. Het is natuurlijk het ideale moment van goede voornemens en doelen stellen. Ik heb zelf ook mijn lijstje al online gezet. Maar niet alleen van doelen stellen maar ook van nieuwe dingen ontdekken. Zo heb ik laatst het super fijne merk ‘Treets Traditions’ ontdekt wat ik even met jullie wil delen. Het leuke is dat ik ook een heerlijk verwenpakketje van dit merk onder mijn lezers verloot, want het is tijd voor de Nieuwjaarsbloghop.

Het verhaal achter Treets

Onze oerouders slikten geen medicijnen en hadden geen potje dagcrème. Wat ze wel hadden was kennis van de heilzame en geneeskrachtige werking van de natuur en de tradities van verzorgen.

Deze geschiedenis gaat duizenden jaren terug. Er werden mengsels bereid van extracten uit kruiden, planten, bloemen en oliën. Proefondervindelijk werd uitgevonden wat goed werkte bij welke huidklacht en deze kennis en tradities zijn van generatie op generatie overgedragen.

Treets heeft als missie om wereldwijd op zoek te gaan naar deze waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. Door deze eeuwenoude tradities te verrijken met de kennis van nu, zorgt Treets ervoor dat deze bereikbaar worden voor iedereen. Treets wil de mensen deze tradities laten herontdekken, zodat ze niet vergeten worden en in leven blijven. De Treets Traditions Producten zijn gebaseerd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu. Bron

Ik heb dit merk ontdekt en ik ben helemaal enthousiast. De heerlijke geuren van kruiden geven echt een ontspannende werking op lichaam en geest. Vandaag verloot ik een pakketje van de lijn ‘Relaxing Chakra’s.’ Een heerljke bodyscrub en showerfoam met de geur van kruiden en bloemen. Ook zit er nog een fijne scrubhandschoen bij voor de echte wellness-feeling 😉

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat in een reactie onder dit blog weten dat je meedoet met de actie. Gebruik een geldig emailadres.
 • Volg Mommy stories op Facebook
 • Deel de actie op Facebook

Wil je nog meer kans maken, tag dan een vriendin die ook wel zo’n heerlijk verwenpakketje kan gebruiken.

Over de Nieuwjaarsbloghop

Deze bloghop wordt georganiseerd door Celine van The beautyboulevard en door Tessa van Daily Inception. Super tof om hier ook onderdeel van uit te mogen maken. Hoogstwaarschijnlijk ben je op mijn blog terecht gekomen via de blog van Hanneke. Ze heeft een veelzijdig blog over onder andere beauty, fashion en reizen. Je kunt nog veel meer winnen want ik stuur je door naar de volgende toffe winactie op ‘Hoe maak je dat’ . Mariska laat op haar blog zien hoe je heel makkelijk zelf dingen kunt maken, de naam zegt al genoeg ;-). Bijvoorbeeld een natuurlijke shampoo, zachte bodylotion of een lekkere lippenbalsem.

Ook morgen kun je natuurlijk weer kans maken op toffe prijzen, onder andere op Mejuicychoose. Neem daar zeker even een kijkje.

Wil je helemaal niks missen, check dan het event op Facebook en maak kans op nog meer gave prijzen.

De winactie loopt tot 14 Januari, ik zal de winnaar op 15 Januari bekend maken op mijn Facebookpagina. Succes iedereen!

Liefs,

Patricia

Comments

 1. chucky1012 says:

  De beste wensen!
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie.
  Fijn pakket met mooie producten.
  Goed concept!
  Alles heb ik gedaan wat nodig is.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Em: dots_223@hotmail.com

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 2. Marian Zw says:

  Ik wens je een heel fijn 2018, en loot graag mee voor deze mooie prijs. Leuk begin van het jaar zo’n hop.

 3. Marina korink says:

  Gelukkig nieuwjaar! Ik doe graag mee voor deze mooie producten! Gooi mij maar in de hoge hoed😄

 4. Ik zou heel graag mijn zwangere zus Chantal blij maken met dit pakketje. Ze is nu 34 weken zwanger en kan wel een oppepper gebruiken 😀 Even een verwenmomentje voor haarzelf

 5. Floor Bol says:

  Leuk Treets! Gebruik ik graag dus ik doe mee. Je weet maar nooit. Verder nog de beste wensen voor 2018!

 6. Marange Krouwel says:

  Heeerlijk…ik doe graag mee…lekker voor mezelf!

 7. Lotte Cornelissen says:

  Heel leuk! 😍 Ik doe mee

 8. Gonny says:

  Ik ben fan van Treets.
  Relaxing Chakra is mijn favoriete geur… oftewel… ik loot heel graag mee!

 9. Marieke says:

  Wat een leuke bloghop!!
  Ik doe graag mee 🙂

 10. Marian B says:

  Mooi verwenpakketje! Ik hou erg van body scrubs dus ben zeker van de partij 😉

 11. Joes Slagkeer says:

  Hele leuke actie!!!😍 Ik ga op facebook zeker wat vriendinnen taggen zodat ze ook mee kunnen doen met deze leuke actie!

 12. Danielle says:

  Wat een leuk verwenpakket. Heerlijke producten! Ik doe graag mee

 13. Wat leuk om meer te lezen over de geschiedenis van Treets.
  Ik heb zelf nog nooit producten van Treets gebruikt, dus ik maak graag kans om deze producten te testen.
  Ik laatst wel een aantal bruisballen van Treets gekocht, maar die heb ik nog niet gebruikt.

  Ik volg je blog sinds vandaag op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 14. Kim van Putten says:

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee!
  Ik vind het heel leuk dat je ook de achtergrond van het product vertelt! Dat maakt mij gelijk nieuwsgierig!
  Ik zou dit dan ook heel graag uitproberen. Heerlijk even me-time.

  Succes allemaal. X liefs

 15. Ellen says:

  Gelukkig nieuw jaar
  Klinkt inderdaad erg lekker. Ik kan wel wat me time gebruiken en doe dan ook graag mee. Geliked en gedeeld!

 16. Anita H. says:

  Ik doe mee met deze actie!

 17. Claudia 6 says:

  Wauw wat een verwennerij ik doe heel erg graag mee!

  1. Claudia Diependaal says:

   Echt ik denk huh Claudia 6 ik heb toch meegedaan. Zucht. Er moest dus staan Claudia Diependaal. Ja ach, wat slapeloosheid al niet met je doet 😉

 18. Irene Niec says:

  Heerlijk, ik hou ervan, graag doe ik mee

 19. Patricia Paling says:

  Wat een heerlijk verwenpakketje!!! Ik maak heel graag kans! 💝🍀

 20. Esther Jansen says:

  Wat een heerlijk pakket! Graag maak ik kans! xxx 😍🍀

 21. Mirjam Hellingman says:

  Allereerst de beste wensen voor 2018! Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie!

 22. Z. Kumru says:

  Gedeeld! Ik doe graag mee ☺️

 23. Anita te Gussinklo says:

  Ik heb eerder producten van Treets gebruikt, heerlijk
  Deze actie deel ik op facebook.

 24. Grete Karina says:

  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!

 25. Maaike J. Didérique says:

  Doe graag mee, benieuwd naar dit merk!

 26. Sharon de Ridder says:

  Ik maak graag kans op zo’n heerlijk verwenpakket!

 27. Janet says:

  Ik doe graag mee. Heerlijk iets voor mijzelf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.