Mijn wishlist voor deze Herfst en Winter!

De tijd is aangebroken dat er weer geshopt kan gaan worden. En om eerlijk te zijn kun je mij daar geen groter plezier mee doen. Ik heb de kasten van ons allemaal weer eens goed uitgezocht en drie vuilniszakken gevuld met kleren die te klein zijn of gewoon kapot en versleten. Er kan dus weer het een en ander aangeschaft worden. In dit artikel laat ik je zien wat er op mijn wishlist staat voor onszelf en voor de kinderen. Kijk je gezellig mee?

Lees ook: Lente!!! Tijd voor een wishlist!

Mijn wishlist voor deze Herfst en Winter

Lars

 • winterjas

Deze van Quapi vind ik erg tof, zoiets zoek ik voor Lars of een ander fel kleurtje. Vorig jaar had ik een parka voor hem gekocht maar ik vind dit soort sportieve modellen toch leuker bij hem staan. Gelukkig vind hij dat zelf ook.

 • lange broeken
 • longsleeves
 • winterschoenen/laarsjes

Deze sneakers van Puma vind ik echt te gek. Het zijn sneakers maar tegelijkertijd ook warm genoeg voor de winter. Meestal koop ik dan toch nog wel een paar echte warme winterlaarsjes erbij.

Sara

 • leggings
 • rokjes/jurkjes

Panterprint is natuurlijk helemaal hot op het moment. Ik vind het bij die kleintjes echt super schattig staan. Ik zou het zelf niet zo snel dragen, ik neig toch al snel naar een foute Nel Veerkamp of iets dergelijks. Dit rokje is van Quapi.

 • lange broeken
 • winterlaarsjes

Ik vind het leuk om bij Sara stoer en zoet te combineren. Ze is helemaal gek van roze en dat mag ze van mij ook altijd dragen. Maar hoe tof zijn deze stoere bikerboots wel niet. Deze zijn van Shoeby maken elke liefelijke outfit een tikkeltje stoer.

Pascal

 • Lange broek

Pascal is helemaal fan van PMG legend. Best wel een prijzig merk maar hij vindt de kleding mooi en natuurlijk heel belangrijk voor een man, het moet lekker zitten. Deze broek vind ik dan ook echt iets voor hem.

 • truien

Met truien is hij ook niet de moeilijkste. Niet te felle kleuren en het moet wederom lekker zitten. Ik denk dat deze ook op het lijstje komt.

 • vest

En natuurlijk me, myself and I!!

 • lange broek
 • sneakers

Ik ben gek van sneakers en ik ik twijfel nog of ik ga voor een laag model of een wat hoger model. In de Winter is dat misschien wel fijner. Nike is toch wel een grote favoriet van mij. Deze Nikes Blazer vind ik beide erg tof. Zwart staat natuurlijk overal bij en wordt niet zo snel vies. De pasvorm van deze zwarte Nikes vind ik erg mooi. Vorig jaar koos ik voor een witte versie maar die worden toch wel erg snel vies. Wat ik erg mooi vind aan deze gymp is dat de schoen ook nog enigszins netjes is niet meteen oogt als een sportmodel. Erg leuk onder een wat nettere outfit. De lichtroze variant is natuurlijk wel wat vrolijker tijdens die donkere dagen. Normaliter ben ik niet zo van de hoge gympen. Ik vind dat deze soort gympen eigenlijk het beste uitkomen onder een lange broek. Maar dit design vind ik dan wel echt tof. Vooral de kleur vind ik erg mooi. Is weer net even anders.  Ik kies snel voor een veilige kleur en deze roze variant is wel echt mijn ding. Super tof te combineren met een skinny en een leuke top.

 • rokje

Dit vind ik echt een super leuk rokje. Dit is de trend van het moment en ik vind deze trend helemaal leuk. Ik houd wel van netjes gecombineerd met wat stoerder. Je kunt dit rokje combineren met mooie pumps of laarzen, maar ook met sneakers heb je een toffe outfit.

 • laarzen
 • shirts met lange mouw of vestjes

Heb jij ook nog toffe items voor op je wishlist dit seizoen? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

#Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.