Win

Yeah blogmijlpaal….en toffe winactie!!! ( Gesloten)

Het is feest vandaag en dat vond ik toch wel even een blogje waard. Ik ben trots op mijn website en steek erg veel uurtjes in Mommy Stories! Het is dan ook erg tof dat mijn website groeit en jullie steeds met meer terugkomen op mijn site. Echt ik kan het enorm waarderen. Dat wilde ik eerst even aan jullie kwijt. Dank jullie wel daarvoor!!!!!

Er is weer een mijlpaal bereikt want Mommy Stories bestaat precies drie jaar.ย  Als ik zo terug kijk naar de afgelopen drie jaar ben ik super trots op wat ik al bereikt heb met mijn blog. Zoveel lieve mensen online leren kennen, zoveel toffe samenwerkingen met bedrijven en zelfs een hele leuke gastblogger erbij. Ik kan niet in woorden uitspreken hoe dankbaar ik daarvoor ben.

De online wereld is toch een bijzondere wereld en ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om daar in te duiken en die wereld uitgebreid te ontdekken. Ik haal zoveel meer inspiratie uit het leven door middel van mijn blog. Ik krijg veel positieve reacties uit mijn omgeving en dat geeft mij alleen maar meer energie om door te gaan met bloggen.

Misschien gaan er wat dingen veranderen want ik merk dat mijn interesses ook veranderen naarmate ik ouder word. De kinderen zijn niet meer zo klein en als ze niet op de foto willen dan willen ze het niet. Natuurlijk blijven mijn schatjes wel een groot onderdeel van mijn inspiratie maar ook aan PMS en hormonen en gezonde voeding en recepten wil ik meer aandacht geven. Dat had je waarschijnlijk al gemerkt ๐Ÿ˜‰

Jubileum moet gevierd worden

Om mijn driejarig jubileum met je te vieren heb ik een toffe winactie voor jeย  in samenwerking met Koopjesaap.nl. misschien heb je deze toffe webshop al eens voorbij zien komen op mijn blog. Koopjesaap verkoopt mooie spulletjes en dat ook nog eens voor leuke prijsjes. Ook zijn er geen verzendkosten en kun je shoppen met wel kortingen tot 70%.

Om Mijn jubileum te vieren mocht ik een mooi classy horloge uitzoeken. En zoooo tof…….. ik mag een van jullie ook blij maken met zo’n mooi exemplaar.

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet met de actie (gebruik een geldig emailadres)
 • Tag een vriend of vriendin en deel de post op Instagram!
 • Volg mij op Pinterest

Je kunt meedoen met de actie tot 15 April en op 16 April maak ik de winnaar bekend via mij Instagram Stories.

Good Luckโค

xxxx

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram, You Tube en Pinterest

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 Reacties

 1. Avatar
  Tessa says:

  Mijlpaal! Gefeliciteerd!! Wat een tof horloge! Ik doe heel graag mee, ik heb geen pinterest maar zal via instagram extra taggen ๐Ÿ™‚

 2. Avatar
  Aline Bouma says:

  Wat leuk, gefeliciteerd!!! Ik doe graag mee. Heb alleen geen pinterest, is dat erg? Lieve groet, aline

 3. Avatar
  Annouk says:

  Heel erg gefeliciteerd met je mijlpaal! Op naar nog meer jaren!!! ๐Ÿ˜˜

 4. Avatar

  Gefeliciteerd!๐ŸŽ‰๐Ÿฅ‚Super mooie actie, ik loot echt onwijs graag mee!!๐Ÿ€๐Ÿคž
  Willy Nijssen onlangs geplaatst…Yeah blogmijlpaal….en toffe winactie!!!My Profile

 5. Avatar
  Patricia Lubbertje says:

  Gefeliciteerd
  Ik maak graag kans. Ik volg op alle kanalen.

 6. Avatar
  Marian zw says:

  Gefeliciteerd, en wat een mooi cadeau. Ik loot heel graag mee

 7. Avatar
  Anita H. says:

  Ik wil graag meedoen.

 8. Avatar
  Marian B says:

  Van harte gefeliciteerd! Wat een mooi classy horloge inderdaad! Die wil ik ook wel, zeker nu ik geen horloge draag omdat de een kapot is en een ander een nieuwe batterij nodig heeft.
  Het proberen waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.