Wat zou je doen als je wakker werd en alles mogelijk zou zijn….?

Wat zou je doen als je wakker werd en alles mogelijk zou zijn….?

Deze vraag kwam vanochtend vroeg aan bod bij mijn kopje rooibos thee. Een tea topic die mij wel even aan het denken deed zetten. Want stel je voor dat je wakker wordt en alles is mogelijk? Dat zou toch fantastisch zijn. Niet dat ik niet nu niet gelukkig ben, maar er zijn altijd wel dingen die niet kunnen om wat voor reden dan ook. Vandaag duik ik even mijn fantasiewereld in en vertel ik je wat ik dan zeker wel zou doen.

Wat zou je doen als je wakker werd en alles mogelijk zou zijn?

Een weekend weg

Het eerste wat ik zou doen is een weekend weg boeken met mijn man. We hebben dit al langer in de planning maar door wat financiële redenen stellen we dit elke keer uit. Het is gewoon heerlijk om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ik kan daar heel erg veel energie van krijgen en wees eerlijk, je relatie krijgt er definitely een boost van.

Mijn bedrijf gelijk goed op de kaart zetten en nog meer uit mijn droom halen dan ik al doe.

Als alles mogelijk zou zijn zou ik meteen mijn bedrijf goed op de kaart zetten. Met het opstarten moet je meteen investeren en dan moet ik persoonlijk soms keuzes maken. Dat is wel eens lastig en moet ik sommige dingen skippen of later uitvoeren. Het maakt in principe niet uit want zo kom ik er ook, maar als ik dan toch mag kiezen kies ik toch voor de snelle manier.

Een voorraad mooi wijnen aanleggen

Ook dit is nog steeds een hobby van mij. Die eigenlijk een beetje stilstaat. Dit vind ik erg jammer want mijn kennis over wijn zakt hierdoor ook een beetje weg. Ik koop mijn wijntjes over het algemeen bij Dirk en Albert Heijn. Niks mis mee hoor, maar een fles Meursault is toch ook niet verkeerd. Of klink ik nu heel verwend ;-). Dromen mag toch?

Mijn hobby schilderen weer oppakken

Als alles mogelijk is dan heb ik natuurlijk ook zeeën van tijd. Ik zou graag weer mijn hobby van vroeger oppakken en weer aan het schilderen gaan. Ik weet dat dit mij heel veel rust geeft en zeker nu met het opstarten van mijn webshop heb ik het erg druk in mijn hoofd. Mijn gedachten staan niet stil en soms is het overweldigend. Schilderen is dan zo’n fijne bezigheid. Het haalt je uit je gedachtestroom en wakkert je creatieve brein aan.

Een wens van de kinderen in vervulling laten gaan.

Ik zou vragen aan Lars en Sara wat ze vandaag willen doen en dan die wens meteen in vervulling laten gaan. Willen ze zwemmen dan gaan we zwemmen, de bubblejungle ook daar gaan we meteen naartoe. Alles is mogelijk dus ze mogen ook gewoon lekker thuis blijven van school. Tijd voor lol met de kids. Het zou leuk zijn als we dan de hele bubblejungle voor onszelf zouden hebben of helemaal niemand in het zwembad. Of gewoon de hele Efteling afhuren, gratis en overal in kunnen zonder rijen. Heerlijk lijkt mij dat.

Nu ben ik benieuwd wat jij zou doen als je wakker werd, en alles mogelijk zou zijn? Ik lees het heel graag terug in de comments.

Liefs,

Patricia

 

 

 

 2 thoughts on “Wat zou je doen als je wakker werd en alles mogelijk zou zijn….?”

  • Leuk geschreven zeg, ik zou zelf ook moeilijk kunnen kiezen. Bijvoorbeeld een grote reis maken, mijn webshop op advertentie en marketinggebied heel veel investeren maar er zijn nog zo veel meer dingen die ik kan bedenken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.