Shoppen

Ztringz | Een oude rage..deed jij dit ook vroeger?

Ken je die oude rage van vroeger nog? Dat je touwtjes van wol aan elkaar knoopten en probeerde om de leukste figuurtjes te maken? Ik was hier als kind uren zoet mee. Parachute en kop en schotel. Ik vond het geweldig als het lukte. Er is nieuw leven geblazen in dezeย  oude rage en ik ben meteen weer verslaafd. Al zijn ze natuurlijk veel meer geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Ztringz Original Rainbow Rope

Dit gekleurde touw kun je kopen bij Intertoys. Ik zag het liggen en dacht dit moet ik meenemen om aan mijn kinderen te laten zien. En natuurlijk om te kijken of ik er nog een beetje in thuis ben. Het is een stevig touw met kekke kleurtjes dus de figuurtjes zien er automatisch natuurlijk een stuk cooler uit. Ik kon vroeger misschien maar drie figuurtjes, er zijn meer als 45 figuren te maken.

De parachute, kop en schotel en de ladder kun je op de verpakking makkelijk namaken. Er staat een stap voor stap beschrijving op de verpakking van deze figuren. Wil je nog meer figuren makkelijk namaken dan kun je onderstaand filmpje checken op Youtube.

Dan is mama aan de beurt

Oke jullie willen mij natuurlijk ook bezig zien om te kijken of ik echt zo goed ben als ik zeg. Ik moet eerlijk bekennen dat het mij niet meer zo gemakkelijk af ging als vroeger. Ik moest echt even nadenken hoe de kop en schotel ook al weer ging. Maar na een paar pogingen lukte het toch en wat was deze mama er superblij mee hahaha!!!

Lars vond het gekleurde touw niet zo interessant maar Sara daarentegen wel. Al gebruikte ze het meer als een soort springtouw.

Ztringz, Original Rainbow Rope; Intertoys โ‚ฌ2.99

Ken jij deze rage nog van vroeger en wat vind je ervan? Ik ben benieuwd en lees het graag in de comments of op Social Media.

Liefs,

Patricia

ps. Volg je mij al op Facebook, Instagram en Twitter?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.