Curly Girl Essentials

Categorieën

Tags

Delen

Inhoudsopgave

Curly Girl Essentials

Nog steeds ben ik elke dag blij dat ik de curly girl methode heb ontdekt. Ik heb verschillende producten gebruikt en tot nu toe gaan mijn krullen het beste bij de haarproducten van Taft en Garnier. Behalve de haarproducten gebruik ik dagelijks nog andere CURLY GIRL ESSENTIALS!! In dit artikel bespreek ik ze met je….

1. Haarproducten

Wel de belangrijkste van allemaal. Ik gebruik om mijn haar te co washen nog steeds de conditioner van Garnier milde haver, deze gebruik ik ook als leave in. Daarna gebruik ik de Extra strong gel van Taft.

2. Waterspuit

Deze is ook onmisbaar in een curly girl routine. Krullend haar in model brengen is best wel een ding. Met een waterspuit kan ik mijn krullen de volgende dag makkelijk refreshen. Beetje leave in erin en weer in model föhnen.

3. Föhn met diffuser

Ook de föhn gebruik ik dus veel meer dan hiervoor. Uiteraard met diffuser om mooie krullen te creëren.  Ik gebruik de föhn van Carmen.

Curly Girl Essentials

4. Afrokam

Deze kam is ook onmisbaar. Dit is een kam met wijde tanden. Ik gebruik deze alleen onder de douche als er conditioner in mijn haar zit. Dat is het moment dat ik mijn haar ontklit.

5. Genoeg elastiekjes en schuifspeldjes

Deze gebruik ik ook erg veel sinds ik krullen heb. Vooral die gedraaide elastiekjes (what’s the name) vind ik erg fijn. Als ik moet werken in de horeca moet ik die krullenbos in een goede hoge knot kunnen draaien.  Deze elastiekjes zijn hier perfect voor. Ik zet de rest vast met schuifspeldjes.

6. T-shirt

Ik gebruik sinds de cgm geen handdoek meer om mijn haar te drogen maar een t-shirt. Ik bind deze om mijn haar na het douchen en gebruik het t-shirt ook om de hard geworden gel uit mijn krullen te scrunchen. Ideaal voor een mooie zachte bos krullen.

7. Satin Sleepers

Ook mijn zijde kussensloop is mijn beste vriendje voor mijn krullen. ‘S nachts draai ik mijn haar in een pineappleknot en als ik wakker word zijn mijn krullen nog mooi in tact. Ik heb ook op katoen geslapen maar dit is echt een no go voor mijn krullen. Lees hier de volledige review van de Satin Sleepers!

Over de auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Wat geef jij je kind te drinken?
Moederschap

Wat geef jij je kind te drinken?

Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen gezonde voeding binnen krijgen. Ik ben niet obsessed of zo want er komt hier ook best eens een