Een frisse look in de woonkamer…

Een frisse look in de woonkamer…

Wij hebben wat nieuwe spullen gekocht voor ons interieur en ik laat het graag aan je zien. De woonkamer was eigenlijk nog steeds niet helemaal af. Er miste nog een leuk vloerkleed en qua accessoires kan het ook nog wel wat opgeleukt her en der. Maar we zijn weer een stapje verder. Kijk je mee?

Nieuw vloerkleed

We gingen dus op zoek naar een vloerkleed. We gingen naar Kwantum want daar zijn de vloerkleden vaak niet zo heel duur. We zagen meteen al een tof exemplaar maar je raad het natuurlijk al, uitverkocht. De meneer van de winkel heeft twee andere filialen voor ons gebeld en ook daar waren ze uitverkocht. Grrr dat hebben wij altijd.

De man van de winkel zag waarschijnlijk onze frustratie, en bood aan om het showroommodel te verkopen. En dat voor maar vijftig euro. Uh ja natuurlijk!!!!! Daar hoefden wij niet lang over na te denken. Jullie zijn natuurlijk ontzettend benieuwd welk vloerkleed wij hebben uitgekozen?

Het is een hoogpolig vloerkleed met zwart en wit. Het staat mooi bij de witte salontafel en onze grijze bank. Vinden jullie ook niet dat die bank ongelooflijk mooi shined? De bank is net gereinigd want die kon echt niet meer. Vlekken, kringen en veel viezigheid van flesjes melk en vieze handjes en snottebellen. Tja ben benieuwd hoelang de  bank mooi blijft. We zijn streng en er wordt niet gegeten op de bank. Alleen aan tafel.

Organize opbergzakken

Ook kochten we nog twee opbergzakken bij de Kwantum. Ik was naar iets anders op zoek voor het speelgoed. Ik vind die plastic kratten zo lelijk in de kamer. Ik zag deze staan en vond ze ideaal.

Deze staan gewoon leuk in elk interieur en belangrijk, er kan lekker veel speelgoed in. De opbergzakken waren volgens mij acht euro per stuk. De kinderen waren er ook erg blij mee. Onze woonkamer heeft weer een mooie frisse look.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *