Gezonde kickstart van het jaar met personal blender

Gezonde kickstart van het jaar met personal blender

Na de decembermaand met ongezonde  hapjes en veel wijntjes, schreeuwt mijn lichaam weer om gezond voedsel. Ik voel mij daar een stuk lekkerder en gezonder bij. Bij toeval had ik een heel leuk keukenitem in mijn kerstpakket wat mij daar goed bij kan helpen. Een personal blender van Prima Donna. Ik ga je er in dit artikel meer over vertellen. Let op, dit artikel is niet gesponsord maar ik ben gewoon enthousiast over deze blender.

Mijn blender was een tijd geleden al stuk gegaan en dus maakte ik mijn smoothies met de staafmixer. Dit ging in principe wel prima maar toch krijg je de smoothies gladder gedraaid in een blender. Met Kerst kreeg ik een tof pakket waaronder deze personal blender. Ik was hier heel blij mee want ik kan weer lekker aan de slag met mijn gezonde sapjes.

Deze blender is helemaal handig omdat ik eigenlijk de enige ben in dit huis die in de ochtend smoothies drinkt. Het gebruik is super handig. Je vult de drinkbeker met vers fruit, groenten en sap, water, melk, of yoghurt. Je schroeft de beker op de messenhouder en je plaatst de beker met messenhouder op het motorgedeelte. Je drukt een minuut lang op de knop en je smoothie is super glad. Je draait de beker van de messenhouder en draai dan de dop met drinkgedeelte erop. Nu is je smoothie klaar om mee te nemen. En daar ben ik vooral heel blij mee. Ik neem nu makkelijk en snel een gezond ontbijt mee naar mijn werk.

Goede hoeveelheid en geen restjes

Je kunt de beker vullen tot 500 ml en dat is precies genoeg voor een voedzaam ontbijt. En wil je meer maken er zit nog een tweede beker bij. Zo kun je ook nog smoothies draaien voor de husband en kinderen mochten zij ook trek krijgen in zo’n heerlijk gezond sapje bijvoorbeeld op Zondagochtend. Mijn kinderen zijn ook fan en hebben al genoten van een groene smoothie met banaan, boerenkool, mango en havermout.

Ik vind het een heel handig en gebruiksvriendelijk keukenapparaat. De blender staat ook nog blits op je aanrecht of waar dan ook in je keuken. Je gooit geen restjes weg en kunt makkelijk doseren. Met deze personal blender maak ik veel sneller een gezonde smoothie voor mezelf😊 en dat past goed bij mijn gezonde leefstijl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *