Het perfecte cadeau vinden? Ik geef tips en tricks!

Het perfecte cadeau vinden? Ik geef tips en tricks!

De feestdagen staan voor de deur en ik kan daar intens van genieten. Het is een hele gezellige tijd maar natuurlijk ook een tijd van heel veel drukte en heel veel moeten shoppen. Je vliegt van hot naar her om alle cadeaus op tijd in huis te krijgen en om nog maar te zwijgen over wat je moet geven aan je partner, je moeder of je kinderen. Je wil niet afgezaagd voor de dag komen en nu eens echt een leuke en origineel cadeau geven. In dit artikel geef ik je tips en tricks voor een leuk en origineel cadeau.

Voor de kinderen is het toch vaak wat makkelijker. Zijn je kinderen wat kleiner dan maak je samen met je kind een verlanglijstje voor Sinterklaas en kun je je daar aan vasthouden. Met Kerst kun je ook zoiets verzinnen en je hoeft in de winkel alleen maar het verlanglijstje af te gaan. Echter, in hoeverre ga je mee met het verlanglijstje van je kind? In het speelgoedboek zien ze de duurste cadeaus voorbij komen en het moet natuurlijk niet de spuigaten uitlopen. Wat wij persoonlijk altijd doen is ons vasthouden aan een afgesproken budget. Meestal krijgen ze een groot cadeau met allemaal kleine cadeautjes eromheen.

Origineel cadeau voor kind

Ik vind het altijd belangrijk dat mijn kind ook iets kan bijleren. Een leuk voorbeeld van een cadeau voor de leeftijd van zeven jaar is een kindertablet. Deze zijn speciaal ontworpen voor kinderen en hebben er alleen speciale en goedgekeurde software opstaan. Mijn zoon kijkt ook graag op de tablet maar soms ben ik wel een bang dat hij filmpjes voorbij ziet komen die niet voor hem geschikt zijn met geweld of ander aanstootgevende beelden.

Op een kindertablet is Youtube beperkt. Je kunt Youtube er weliswaar opzetten maar de toegang tot filmpjes is beperkt. De video’s zijn gefilterd voor kinderen en alleen beschikbaar als ze kindvriendelijk genoeg zijn. Met de kindertablet heb je als ouder meer de controle en dat geeft natuurlijk een veilig gevoel. Uiteraard is het wel de bedoeling dat de schermtijd niet te lang is. Maar in de digitale wereld van nu vind ik dit een heel goed alternatief.

Het perfecte cadeau vinden? Ik geef tips en tricks!

Stoere cadeaus voor manlief

Een cadeau voor je kinderen is altijd makkelijker te bedenken dan een cadeau voor je partner. Toch kun je je partner ook op een leuke en originele manier verrassen met de feestdagen. Denk goed na wat je partner veel gebruikt en of je dit op een originele manier kan verpakken. Ik weet bijvoorbeeld van mijn man dat hij altijd veel aandacht besteedt aan het scheren van zijn gezicht. Hij wil daar fijne en verzorgende producten voor gebruiken. Hier kun je natuurlijk op inspelen met het verzinnen van jouw kerstcadeau. Koop een mooie scheerset met alles erop en eraan en pak het uitbundig in, of laat dat doen. Is jouw man een echte koffiedrinker, stel een stoer pakket samen met allerlei koffieproducten.

Romantische cadeaus voor dames

Voor de dames is het vaak toch wat makkelijker. Vrouwen zijn over het algemeen toch meer bezig met uiterlijke verzorging. Een fijne bruisbal voor in bad, een heerlijke douchegel of een fijn geurtje doen het vaak goed bij vrouwen. Ik zal niet ontkennen dat ik het zelf ook fijn vind om dit soort cadeaus te krijgen. Je kunt het altijd wel goed gebruiken en een vrouw houdt er nu eenmaal van om verwent te worden. Het liefst met producten die heerlijk ruiken. Originele voorbeelden zijn deze leuke cadeautjes:

  • Een geschenkset met daarin douchegel en bodylotion in de geur white tea en ginger.
  • Een fruitig en fris verwenpakket met douchegel, bodylotion, bodycream in de geuren bergamot en Patchouli, bruisbal, gasten handdoekje en een mooi bloemstuk.
  • Een voetverzorgingspakket met heerlijk geurende voet verzorgende producten.

Geschenksetjes zijn altijd een goed idee omdat er altijd wel iets bij zit waar je vrouw iets mee kan. Je kunt het mooi en feestelijk laten verpakken en dit soort cadeaus zijn heel geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardag, Valentijnsdag, Moederdag of natuurlijk Kerst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *