Het perfecte kraamcadeau

Categorieën

Tags

Delen

Inhoudsopgave

Het perfecte kraamcadeau

Ik kan mijn kraamtijd nog heel goed herinneren. Het is zo’n bijzondere tijd die iedere ouder weer op zijn eigen manier beleefd. Het is zo fijn als je alleen maar kunt zweven op die heerlijke roze wolk. Bij mij was de realiteit even anders tijdens mijn eerste kraamweek. Hoewel ik moeilijke momenten had in mijn kraamtijd heb ik ook volop genoten. Vooral van alle aandacht van al het kraambezoek. En al die cadeaus die voor jouw en je kleine wonder worden meegenomen.

Kraamcadeau lastig kiezen?

Een kraamcadeau is nog best lastig om te kiezen. Als ik zelf op kraamvisite ga denk ik toch al snel aan een setje newborn kleding of een baby knuffel. Ook helemaal niks mis mee, maar hoe leuk is het om een keer iets totaal anders te geven. Bij kraamkado.nl heb je veel diversiteit aan originele hippe producten. Het leuke is dat je zelf een kraambox kunt samenstellen. Je kunt deze laten afleveren op het adres waar jij wilt.  Ook is het mogelijk om losse producten te bestellen. Iets geven voor de newborn is natuurlijk harstikke leuk, maar vergeet de mama in kwestie niet. Ze heeft een hele prestatie geleverd en dus mag de kersverse mama lekker in de watten worden gelegd. Met deze producten van Naïf gaat dat zeker lukken.

Naïf Grown ups collectie

Deze lijn is niet bedoeld voor de kindjes maar voor de mama’s. Ik mocht een aantal producten testen en ik was heel aangenaam verrast. Het pakketje bestond uit een showergel, body scrub en een bodylotion. Ik had na een lange dag wel een mama verwenmomentje verdiend in de badkamer.

Naïf Cleansing Shower Gel

Als eerste gebruikte ik de showergel. Deze showergel is heerlijk voor je huid. De geur van de showergel is heel aangenaam en doet mij denken rozen en andere bloemen. Ik merk dat het niet heel erg schuimt maar dat hoeft voor mij ook niet. Het voelt als een voeding voor je huid. Na het afspoelen voelt mijn huid echt een stuk zachter aan. Deze showergel bevat lijnzaadolie en dat kan ik goed merken. Het droogt niet uit zoals andere showergels dat wel kunnen doen maar het geeft je huid een lekker boost.

Naïf Purifying Body Scrub

Vervolgens gebruikte ik de Body scrub. Het viel mij op toen ik de body scrub uit de tube kneep, dat het gemakkelijk ging. Ik heb vaak ervaringen met body scrub uit een tube dat je heel hard moet knijpen en zelfs twee handen moet gebruiken om een beetje voldoende op je handen te krijgen. Bij deze was dat niet het geval. Het is een hele zachte zalfachtige crème  met fijne scrubdeeltjes erin. Deze scrub bevat Macadamia olie en haalt niet alleen de dode huidcellen weg maar geeft gelijk een hydraterend effect. Mijn huid voelt super zacht aan.

Het perfecte kraamcadeau

Naïf Softening Body Lotion

Na het douchen gebruik ik de bodylotion. Wat ik heel handig vind is dat het in een pompflesje zit. Geen geknoei en het flesje wordt ook niet helemaal vettig. De bodylotion smeert makkelijk uit en trekt snel in de huid. Niets vervelender als een plakkerige huid. De bodylotion maakt het ‘mama verwenmomentje’ helemaal af. Ook vind ik dit een fijne crème voor mijn handen. Dit flesje staat op mijn bureau en ik heb zoals je weet snel last van droge handen. De bodylotion is ook zeer geschikt voor mijn handen.

Mijn huid heeft na het gebruik van deze drie producten een echte boost gekregen. Mijn huid voelt zijdezacht aan en de geur is heerlijk. Ben je nog op zoek naar een perfect kraamcadeau voor een kersverse mama, dan zou ik zeker voor deze producten kiezen.

Over de auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Posts

Wat geef jij je kind te drinken?
Moederschap

Wat geef jij je kind te drinken?

Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen gezonde voeding binnen krijgen. Ik ben niet obsessed of zo want er komt hier ook best eens een